Astrid Marie Årdal

Fotograf • Ridelærer • Trener • Kjørelærer

Egne hester

Bakkens Mali

2. pr Norsk Fjordhest, f. 2002 e. Kim Hero u. Bø Marja ue. Heidrapp

Mali var min aller første hest, og min store helt i min hestehistorie. Saman klatra vi opp fra LD og til plasseringer i LA dressur, samt kapra førsteplassen i mange sprangklasser heilt opp til 1 meter. Mali var for meg den trygge hesten eg kunne prøve alt med, vi har tilogmed snusa på både feltritt og køyring. Fra vår fartstid har vi fire Fjordhest NM på baken, og ei bronsemedalje frå NM Lag for Fjordhest. På grunn av skade blir ho ikkje lengre brukt som aktiv konkurransehest, men går per dags dato som rideskulehest på Kragerø Ridesenter. Dette trivs ho veldig med. No er ho bedekt, og til sommaren venter eventyret som avlshest.

Zodiac-Light N.F.

Dansk Varmblod f. 2009 e. Blue Hors Zack u. Ibenlight N. ue. Midt-West Ibi-Light

Zodiac kjøpte eg i mars 2018. Saman har vi starta opp til 1.10 meter i sprang og LB dressur til 68%. Han har ei spennande dressurstamme, og eit hjarte av gull når det kjem til hinder. Kjekk hest som eg er spent på å sjå kor langt eg klarar å utvikle og utdanne.

Dragelimann

Norsk Fjordhest f. 2006 e. Sofin u. Bente Lin ue. Helgfin

Dragli har eg på lån av eigar Lise-Lotte Hansen. Planen med han er å starte på NM for Fjordhest, og ri stabilt LA/MC-dressur, samt 80-90 cm sprang. Etterkvart er målet å starte køyring i tillegg.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

astridmarie.ardal@gmail.com  // +47 94782549

©2020 Astrid Marie Årdal / AM Årdal