Hvem står bak AM Årdal Fotografi?

Astrid Marie Årdal heter jeg, 27 år og bor for tiden i Kragerø. Selv om kystbyen på sørlandskysten er min base, elsker jeg å reise landet rundt for å besøke nye destinasjoner og møte nye mennesker. Om du bor i nord, øst, vest, sør eller i midten – jeg kommer gjerne til deg for å fotografere!

Jeg elsker norsk natur, spesielt gjennom kameralinsa. Selv om jeg har et lite studio tilgjengelig for enkle fotograferinger, er det lite som kan slå å ta bilder av to- eller firbeinte modeller utendørs. Om du ønsker fotografering ved sjøen, på en fjelltopp eller i skogen – jeg er med!

20190317-untitled_MG_2505-3.jpg
_MG_2987.jpg
_MG_0714.jpg

Over halve livet har jeg brukt tiden min enten på hesteryggen, eller bak et kamera!

Så lenge jeg kan huske har jeg løpt rundt med kamera for å fange fine øyeblikk. Det er nå 12 år siden jeg holdt i mitt første speilreflekskamera, og siden den gang har jeg tilegnet meg mye kunnskap og erfaring.

Mye av tiden min har gått til hestefotografering, men gjennom årene bak kamera har jeg også god erfaring med portretter av kjæledyr, barn, familier, babyer og brudepar.

På min kunnskapsreise innen foto landet jeg først på Medium og Kommunikasjon. Senere gikk jeg grunnutdanning i fotografi på fagskolen Bilder Nordic School of Photography. Der fikk jeg lære av noen virkelig flinke fotografer, som var eksperter på hvert sitt område. Her fikk jeg god faglig tyngde i grunn for å utvikle fotograferingen, og for å hjelpe deg med å få fanget dine øyeblikk på best mulig måte.

91324282_231637804696810_251749385218975

Har du noen spørsmål?