Hvem står bak AM Årdal Fotografi?

Astrid Marie Årdal heter jeg, 26 år og kommer fra det som en gang ble kalt Sogn og Fjordane (og som i dag heter Vestland fylke). Nå bor jeg i Kragerø, sammen med mine to røde katter, og en fjordhest av eget oppdrett på to år.

Det var hesteinteressen som dro meg til Kragerø, og nå har kystperla på Sørlandskysten fanget meg. Men selv om Kragerø er min base, så elsker jeg å reise landet rundt for å besøke nye destinasjoner og møte nye mennesker. Om du bor i nord, øst, vest, sør eller i midten – jeg kommer gjerne til deg for å fotografere!

Jeg elsker norsk natur, spesielt gjennom kameralinsa. Selv om jeg har et lite studio tilgjengelig for enkle fotograferinger, er det lite som kan slå å ta bilder av to- eller firbeinte modeller utendørs. Om det er ved sjøen, på en fjelltopp eller i skogen – jeg er med!

_MG_2987.jpg
_MG_0714.jpg

Over halve livet har jeg brukt tiden min enten på hesteryggen, eller bak et kamera!

Så lenge jeg kan huske har jeg løpt rundt med kamera for å fange fine øyeblikk. Tidlig startet jeg eksperimenteringen med min mors gamle kompaktkamera, før interessen for fotografering startet for alvor da jeg fikk speilreflekskamera til konfirmasjonen. Det er nå 11 år siden jeg holdt i mitt første speilreflekskamera, og siden den gang har jeg tilegnet meg mye kunnskap.

Mye av tiden min har gått til hestefotografering, men gjennom årene bak kamera har jeg også god erfaring med portretter av kjæledyr, barn, familier, babyer og brudepar.

På min kunnskapsreise innen foto landet jeg først på Medium og Kommunikasjon, der fotofaget var mitt ulimate favorittfag. Senere brukte jeg også et halvt år i Oslo, der jeg gikk grunnutdanning i fotografi på fagskolen Bilder Nordic School of Photography. Der fikk jeg lære av noen virkelig flinke fotografer, som var eksperter på hvert sitt område. Her fikk jeg god faglig tyngde i grunn for å utvikle fotograferingen, og for å hjelpe kundene mine med å få fanget sine øyeblikk på best mulig måte.

91324282_231637804696810_251749385218975

Har du noen spørsmål?