top of page

En nydelig bryllupsfotografering på Boen Gård

En solfylt julidag feiret Anette og Fredrik sitt bryllup på Boen Gård i Kristiansand. Dagen startet med utevielse, før festen fortsatte med hageleker i bakgården.Gjestene ankom Boen Gård i et nydelig solskinn, det var lagt opp til en fantastisk dag med utevielse på plenen utenfor hovedbygningen. Med grønne plener, eplehage, elva som renner forbi nydelige bygninger og hager er Boen Gård et fantastisk sted for å feire bryllupsdagen, noe dette paret fra Kragerø valgte med god grunn.Vielsen ble holdt utendørs, og det var ikke et tørt øye når Fredrik og Anette gav hverandre sitt ja.Portrettene ble fotografert på området til Boen, et område som gir mange fantastiske fotolokasjoner for portrettbildene. Enda en god grunn til å velge Boen Gård til bryllupsdagen, om du ønsker tidløse bilder i vakre, naturlige omgivelser.
Etter fotograferingen ble det satt av tid til mingling og hageleker, før festen fortsatte utover den nydelige sommerkvelden.


Dette sier Anette og Fredrik om bryllupsfotograferingen:

"Tusen takk for nydelige bilder du tok av oss i bryllupet vårt, ved mingling føre og etter vielsen, og når gjestene kom!  Veldig fine, gode og kjærlighetsfylte bilder, av oss og gjestene våre. Elsker alle bildene. De er veldig fine, detaljerte øyeblikksbilder. Du er som en skikkelig «flue» på veggen. 


Kan varmt anbefale deg videre til hva enn de skulle ønske bilder av. TUSEN takk for en fantastisk jobb, såå godt å ha bildene og se tilbake på - på en dag hvor hodet og tankene er overalt!"Ønsker du å booke bryllupsfotografering? Her kan du finne mer informasjon.

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page