top of page
Familiefotografering Linn.jpg

FOTOGRAFERINGER

SLIK FUNGERER DET

Prisen på fotograferingen inkluderer selve fotograferingen. Digitale bilder og fotoprodukter kommer i tillegg til prisen for selve fotograferingen, og blir valgt ut gjennom et digitalt galleri dere får tilsendt etter endt fotografering eller bestillingstime. Fotograferingen foregår hovedsakelig utendørs og varer opp til en time. For familie, gravid og barn kan jeg komme hjem til dere for å ta bildene i deres hverdagsmiljø.

_AMA0277-Rediger.jpg

I etterkant av fotograferingen har du mulighet til å bestille produkter og bildefiler. Når du bestiller et produkt får du de samme bildene gratis i digitale filer, som egner seg til bruk på sosiale medier eller som små print til julekort eller takkekort. Det vil si at om du bestiller et album med 20 bilder, får du også med de samme 20 bildene i digital form. Det samme gjelder om du bestiller et bilde til å henge på vegg. Det er selvfølgelig mulighet til å kjøpe flere digitale filer i tillegg til de som er inkludert i produktene.

Babyfotografering

En fotografering varer normalt mellom 45-60 minutter. Etter fotograferingen får du tilgang til et digitalt galleri, der du kan velge ut bilder i ro og fred – dere kan også komme på bestillingstime hos meg om dere ønsker å se mer på produktene. Fra en fotografering på rundt en time kan antall bilder i galleriet variere mellom alt fra 15 til 100 bilder, alt etter hvilken type fotografering det er og om vi har vært innom flere forskjellige lokasjoner/kleskift. Bildene i galleriet er nesten ferdig redigert, siste finpuss kommer på når dere har valgt ut de bildene dere ønsker.

Klikk deg inn på bildene under for å få mer informasjon om

fotograferingene som starter på 1300,-

Selve fotograferingen koster 1300,-, digitale bilder eller fotoprodukter kommer i tillegg til prisen på selve fotograferingen. Liste over de ulike produktene eller digitale bildepakkene finner du nedenfor. Klikker du deg inn på kategoriene vil du finne spesialtilpassede pakkepriser for produktene som er mest populære til sin fotografering. Ønsker du å bygge på pakkene får du gode priser på flere produkter, ønsker du noe annet kan du velge fra produktmenyen under.

Egne prislister for bryllup og bedrift.

HVA SIER ANDRE?

"Kundeservicen er på topp, og du kan føle deg fullstendig trygg på at du får de produktene du ønsker deg. En føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen, og merker fort at hun ønsker at du skal sitte igjen med en god følelse etter fotograferingen!"

- Emma

JEG ØNSKER Å BESTILLE FOTOGRAFERING
1280px-Klarna_Payment_Badge.svg.png

Nytt av året er at du nå kan velge å finansiere kjøpet av produkter og bildefiler gjennom Klarna. Da kan du selv velge hvor lang tid du ønsker å bruke på nedbetalingen, og likevel få bildene med en gang de er klare. 

BILDEPRODUKTER

Det er først når du kan bla i et album, henge et bilde opp på veggen eller stille ut en bildeboks, at du virkelig kan nyte bildene dine for første gang. Det kan ikke sammenlignes med å se bildene på mobil– eller dataskjerm. Her har du en oversikt over de bildeproduktene jeg kan tilby deg – av ypperste kvalitet, akkurat det minnene dine fortjener. Alle priser inkluderer også digitale matchende bildefiler. Det vil si at om du bestiller en bildeboks med 10 bilder, får du også med de samme 10 bildene i digital form.

Jeg har alle produktene inne, og kan tilby visning av produkter enten på en bestillingstime eller ved å ta med produkt på selve fotograferingen, så du kan se de forskjellige produktene når fotograferingen er ferdig.

Fotoprodukter bestilt andre steder enn gjennom meg og min leverandør er på eget ansvar. Jeg kvalitetssikrer alle produkter jeg leverer ut, før du har det i hånden som kunde. Fotoprodukter bestilt gjennom meg er håndlaget av nøye utvalgte leverandører, som leverer kvalitetsprodukter gjennom fotografer over hele landet.

Fotoalbum

FOTOALBUM

Å bla i et album går aldri ut på dato, og det er noe eget ved å sitte med bildene i fanget. Album kan du ta frem gang på gang, gjennom flere generasjoner. Valgfri farge og skrift på omslag. For deg som ønsker et smykke av et album stående i stuen, eller i bokhyllen.

Pris album:

Størrelse 25x25cm - 13.500 kr

Opp til 20 bilder.

 

Størrelse 20x20cm - 10.000 kr

Opp til 20 bilder.

Bildeboks

BILDEBOKS

En bildeboks inneholder 10 bilder i en nydelig boks, som du kan stille ut i hjemmet. Bildene kommer på plate, og kan lett settes opp på en bildelist, i en bildekloss eller rammes inn. Det følger med en kloss til hver boks du kjøper. Det er også mulig å legge til bilder flere i boksen for 600,- per stk.

Pris bildeboks:

20x15 cm - 8.000 kr

Inkluderer 10 bilder

30x20 cm - 10.000 kr

Inkluderer 10 bilder

Bilde på vegg konfirmantfotografering

INNRAMMET BILDE

Det er noe eget med et bilde som henger på veggen, i alle fall om det er smykket med en nydelig ramme som står til resten av interiøret i huset. Jeg har mange ulike rammer du kan velge mellom i flere forskjellige farger og fasonger.

Pris innrammet bilde: 

15x20 cm - 2.500,-

20x30 cm - 4.000,-

30x30 cm - 5.000,-

30x40 cm - 6.000,-

40x60 cm - 8.000,-

Bilde på vegg

BILDEPLATE

Bildeplate er et unikt smykke i huset. Denne er for deg som ikke ønsker ramme på bildet, men heller en tidløs og smakfull finish. Du kan velge mellom 9 ulike farger på kanten av bildet.

Pris bildeplate:

20x30 cm - 3.250,-

25x25 cm - 3.250,- 

30x30 cm - 3.600,-

30x40 cm - 4.500,-

40x60 cm - 6.500,-

AMA10057-Rediger.jpg

TAKKEKORT

Flotte takkekort med konvolutt. Prisen inkluderer design av kortet, samt inntil 3 korrekturer.

Pris:

Enkle kort med 1 bilde - 2700,-

Inkluderer 25 kort, 50 kr per kort som kommer i tillegg.

Doble kort med inntil 3 bilder - 4500,-

Inkluderer 25 kort, 80 kr per kort som kommer i tillegg.

40% rabatt på takkekort ved kjøp av andre produkter eller digital bildepakke.

_MG_3648.jpg

DIGITALE BILDEFILER

Digitale bildefiler som både egner seg til nett og print.

Pris:

1 bilde: 1500,-

3 bilder: 3750,-

5 bilder: 4500,-

10 bilder: 7000,-

15 bilder: 10.000,-

Per bilde i tillegg over 15 bilder: 500,-

Per bilde i tillegg over 30 bilder: 300,-

1280px-Klarna_Payment_Badge.svg.png

Nytt av året er at du nå kan velge å finansiere kjøpet av produkter og bildefiler gjennom Klarna. Da kan du selv velge hvor lang tid du ønsker å bruke på nedbetalingen, og likevel få bildene med en gang de er klare. 

Ønsker du å booke, eller har du noen spørsmål om fotografering? 

Send meg gjerne en melding gjennom kontaktskjemaet under, så svarer jeg innen to virkedager!

bloggen kan du finne tips og triks, samt inspirasjon til din egen fotografering:

1
2
bottom of page