_MG_8115.jpg

ANDRE TYPER FOTOGRAFERINGER

Pris: 1300,-

SLIK FUNGERER DET

Prisen på fotograferingen inkluderer forarbeid, selve fotograferingen og et galleri for utvalg av bilder. Bestilling av bilder og produkter kommer i tillegg. Fotograferingen foregår hovedsakelig utendørs og varer opp til 60 minutt. For nyfødt, baby og barn kan jeg komme hjem til dere for å ta bildene i deres hverdagsmiljø.

I etterkant av fotograferingen har du mulighet til å bestille produkter og bildefiler. Når du bestiller et produkt får du de samme bildene gratis i digitale filer, som egner seg til bruk på sosiale medier eller som små print til julekort eller takkekort. Det vil si at om du bestiller et album med 20 bilder, får du også med de samme 20 bildene i digital form. Det samme gjelder om du bestiller et bilde til å henge på vegg. Her kan du finne prisene for produkter: Prisliste

 

Jeg er med på alle typer fotograferinger, og om det du ønsker ikke er listet opp under er det bare å ta kontakt, så finner vi en løsning!

_MG_4356-bw.jpg

HVA KAN DU FORVENTE?

En fotografering varer normalt mellom 45-60 minutter, men jeg gir meg ikke før jeg vet at vi har nok materiale. Etter fotograferingen får du tilgang til et digitalt galleri, der du kan velge ut bilder i ro og fred. Fra en fotografering på rundt en time kan antall bilder i galleriet variere mellom 40-100 bilder, alt etter hvilken type fotografering det er og om vi har vært innom flere forskjellige lokasjoner/bildetyper. Bildene i galleriet er uredigert, og blir retusjert når du velger ut dine favoritter. Dette så jeg kan bruke mer tid på å finpusse på de bildene du ønsker.

_MG_8416.jpg

HVA SIER ANDRE?

"Astrid tar utrolig gode bilder, og jobber alltid for å forevige dine fineste øyeblikk. Kundeservicen er på topp, og du kan føle deg fullstendig trygg på at du får de produktene du ønsker deg. En føler seg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen, og merker fort at hun ønsker at du skal sitte igjen med en god følelse etter fotograferingen. Du får selv mulighet til å velge ut de bildene du ønsker, som nesten kan føles vanskelig, fordi det er så gode bilder å velge mellom, med andre ord et luksusproblem!"

- Emma

Ønsker du å booke, eller har du noen spørsmål om fotografering? 

Send meg gjerne en melding gjennom kontaktskjemaet under, så svarer jeg innen 24 timer!