top of page

5 tips til det perfekte frieriet

Klar for å poppe det store spørsmålet? Her kommer noen gode tips på veien til det perfekte frieriet.


Forlovelsesring


Frieriet er en av de store opplevelsene i livet, og det er startskuddet for resten av livet sammen. Uansett om dere har vært sammen i fem år eller fem måneder, så kan frieriet være både nervepirrende og spennende.


Finn den riktige ringen

Det er mange som går til gullsmed for første gang for å kjøpe en forlovelsesring. Det finnes utallige valgmuligheter, og den perfekte ringen kan være så mangt. Sjekk ut personlige preferanser, hvilke typer ringer liker din utkårede fra før? Det du bør ha i bakhodet når du kjøper en forlovelsesring er at den både skal være fin i dag, men også om 40 år – velg gjerne en tidløs, elegant og enkel ring.


Usikker på størrelse? Det er faktisk ikke så farlig om du bommer litt på størrelsen. Er ringen for stor eller for liten, så kan dere lett gå innom gullsmeden igjen for enten å bytte ring eller å få den tilpasset. Bare pass på kvittering og at eventuelle lapper som er festet til ringen ikke blir revet av.


Tid og sted

Noen ønsker storslåtte frierier foran Eiffeltårnet, andre ønsker at frieriet skal være stille og rolig med bare dere to. Her må du virkelig kjenne på hva som er rett for dere. Hva er rett for deg, og hva er rett for din utkårede. Du kan gjøre det sammen med familie, foran venner, på skogstur, på ferie eller bare hjemme i sofaen.


(I tilfelle ringen ikke passer så kan det være greit å ikke vente et halvt år før du frir, da kan det bli vanskeligere å bytte ring om gullsmeden har begrenset tid på returrett eller bytting.)


Gjør det uventet

Overrask din kjære og lag et minneverdig øyeblikk ut av frieriet. Uansett om det bare er et stille og rolig øyeblikk med dere to, så kan det likevel stå sterkt i etterkant om det kommer uventet.


Senk skuldrene

Mange kan bli ganske nervøse når øyeblikket kommer. Prøv å puste med magen og slapp av. Dette er ditt øyeblikk også, og det er viktig at du også klarer å nyte det.


Feir frieriet sammen

Planlegg en fin liten feiring av frieriet i etterkant. Om dere er sammen med venner og familie kan dere feire alle sammen, om det bare er dere to kan du planlegge en god middag med litt god drikke attåt?Går ikke ting helt som planlagt må du fortsatt huske på å puste, slappe av og gjøre det beste ut av det. Hører dere to sammen, så får du et ja uansett hvordan du frir. Lykke til!

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page