top of page
Bryllupsfotografering Kragerø

Bryllupsfotografering – deres kjærlighetshistorie

Ønsker du å forevige bryllupsdagen din med dokumentariske og naturlige bilder? Ønsker du norsk natur som bakteppe for portettbildene, enten det er i skogen, ved sjøkanten, på fjellet eller i en blomstereng? Da bør du lese videre!

Bryllupsfotografering Agder

Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i livet ditt. Venner og familie er samlet for å feire kjærligheten – deres kjærlighet. På selve bryllupsdagen er det lett at alt flyter litt forbi i en dus, og man rekker ikke helt å ta inn over seg alle øyeblikkene som skjer i løpet av dagen. Derfor er jeg der for dere.

Bryllupsfotografering.jpg
Bryllupsfotografering Kragerø

Som fotograf har jeg mulighet til å fryse de rørende, flotte og morsomme øyeblikkene – slik at dere kan se tilbake på minnene av dagen resten av livet. Min visjon er å fange stemningen, de små (og store) øyeblikkene, i tillegg til å forevige de klassiske bryllupsbildene. Dere som brudepar skal kunne sitte igjen med minner verdt å ta frem igjen gang på gang.

Bryllup-portrett.jpg

Åpent for booking 2024

Nå er det ikke så lenge igjen før bryllupssesongen 2024 er i gang, og jeg har flere lørdager ledig for bryllupsfotograf gjennom sesongen. Ta kontakt for å høre om din dato er ledig!

Skal du gifte deg en annen dag enn lørdag?

Skal du gifte deg en fredag, søndag eller en dag midt i uka? Da er det bare å ta kontakt for å sjekke om jeg er ledig til å ta dine bryllupsbilder!

Etter en lang planleggingsprosess er den store dagen til for å nytes, skape tidløse minner og si ja til din kjære. I løpet av bryllupsdagen har du nok med å hilse på alle kjente og kjære som er samlet for å feire kjærligheten – og dere. Som fotograf har jeg et godt øye for detaljene og øyeblikkene som dukker opp i løpet av en dag, og kan fange de slik at du kan se tilbake på minnene år etter år.

Priser

Heldags

35.000 kr

(Tilgjengelig i hele landet)

 

Inkluderer:

10 t fotografering

Planleggingsmøter

Forlovelsesfotografering

Bestillingsmøte og visningsgalleri

Digitale filer

Fysisk album

 

––––––––––––––––––

Halvdags

25.000 kr

(Tilgjengelig i hele landet)

 

Inkluderer:

6 t fotografering

Planleggingsmøter

Forlovelsesfotografering

Bestillingsmøte og visningsgalleri

Digitale filer

Bildeboks

Portrett + vielse

18.000 kr

(Denne pakken er kun tilgjengelig i 

Telemark og Agder)

 

Inkluderer:

3 t fotografering

Planleggingsmøter

Bestillingsmøte og visningsgalleri

Digitale filer

 

––––––––––––––––––

Bare portrett

10.000 kr

(Denne pakken er kun tilgjengelig i området

i/rundt Kragerø og Gjerstad)

 

Inkluderer:

1,5 t fotografering

Planleggingsmøter

Bestillingsmøte og visningsgalleri

Digitale filer

 

Jeg har forståelse for at det er en stor investering å booke fotograf til bryllup, og jeg vil gjøre mitt ytterste for at dere skal bli fornøyde med bildene. Når du skal finne fotograf til ditt bryllup er det viktig at kjemien stemmer, og at du er sikker på at fotografen kan gi deg de bildene du ønsker. Jeg tilbyr derfor en uforpliktende bookingtime, der vi tar en prat og avklarer hvilke forventninger dere har både til dagen og meg som fotograf, før vi spikrer avtalen.

Portrettfotografering i bryllup

"Tusen tusen takk for de nydelige bildene du tok av oss i bryllupet vårt! Veldig gode, glade og kjærlighetsfylt bilder av oss og gjestene våre. Elsker alle bildene, og det ble veldig fine, detaljerte øyeblikksbilder. Du er som en skikkelig "flue" på veggen, eller som om du var en paparazzi i en busk, hehe!

Kan varmt anbefale deg videre, til kjente og kjære – og til ukjente. Hva enn de skulle ønske bilder av. Tusen takk for en fantastisk jobb, såå godt å ha bildene å se tilbake på, fra en dag der hodet og tankene er overalt!"

- Anette & Fredrik

Brudebilde
Heldagsfotografering bryllup
_AMA3230-Rediger.jpg

Lyst til å høre mer om fotografering, eller avtale en uforpliktende bookingtime?

Fyll ut skjemaet under, så svarer jeg deg så fort jeg har mulighet:

bloggen kan du finne tips og triks, samt inspirasjon til din egen bryllupsdag:

bottom of page