top of page

KONFIRMANTFOTOGRAFERING

Pris: 1300,-

Har du konfirmant i hus? Å ta flotte konfirmantbilder kan være en utfordring, spesielt om man skal ta bilder av egne barn. Ungdommen kan ofte være litt kritiske til hvordan de ser ut på bilder, og det er ikke alltid at mamma eller pappa får helt dreisen på fotokameraet. Hva med å investere i noen skikkelige bilder av konfirmanten, før ungdommen flyr ut av redet?

Om man ønsker å ta bilder med forskjellige antrekk er dette også fullt mulig. Mange ønsker bilder både i finstasen, og i vanlige klær. Kanskje konfirmanten er fotballspiller? Da kan vi ta noen kule bilder på fotballbanen i drakta. Konfirmant med hestedilla? Jeg tar gjerne bilder av konfirmanten sammen med favoritthesten. Jeg kommer til stallen deres for å fange de spesielle øyeblikkene som oppstår mellom hest og menneske. Å fange personligheten til konfirmanten er noe av det jeg liker best med konfirmasjonsbildene. Det er minner man kan bevare for alltid. 

_MG_4356-bw.jpg
_MG_0961.jpg
_MG_1431.jpg
GJESTEBOK

Hva med å ta bildene i forkant av den store dagen? Da får du mulighet til å bruke bildene både til invitasjoner og detaljer på selve konfirmasjonsdagen!

_B2A3700.jpeg
_B2A3711.jpeg
FOTOGRAFERING PÅ KONFIRMASJONSDAGEN

Konfirmasjonsdagen er også en dag der store deler av familien samles, hva med å leie inn fotograf for å bevare dagen? Jeg tar både gruppebilder, detaljbilder og bilder av det som skjer på dagen. Bestiller dere album i etterkant får dere gjenfortalt hele dagen på best mulig måte – en ypperlig mulighet til å bevare minnene for denne og kommende generasjoner!

Har du spørsmål, eller vil du booke konfirmasjonsfotografering?

Selve fotograferingen trenger ikke å skje på selve dagen, eller samme helg. Om dere gjennomfører fotograferingen i forkant kan dere bruke bildene til ulike detaljer på selve dagen, og ha takkekortene klare like i etterkant konfirmasjonen!

bottom of page